وی با بیان اینکه در حال حاضر آب مورد نیاز کشت پاییزه کشاورزان گرمساری و آرادانی تأمین شده است افزود: ۳/۵ مترمکعب آب برای کشت پاییزه کشاورزان گرمسار و آرادان از محل سد نمرود رهاسازی شده است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان با بیان اینکه رهاسازی آب برای کشت پاییزه کشاورزان دشت گرمسار از چهارم آبان ماه آغاز شده است؛ ابراز امیدواری کرد تا با برنامهریزی انجام شده مشکلات بخش کشاورزی، صنعت و شرب کمتر شود.
عسکری درباره اقدامات انجام شده در زمینه نصب کنتور بر روی چاههای در اختیار دستگاههای اجرایی گفت: دستگاههای اجرایی تا 15 دی ماه فرصت دارند چاههای در اختیار خود را به کنتور هوشمند مجهز کنند.
وی گفت: تا کنون ۴۲ درصد از برنامههای نصب کنتور هوشمند بر روی چاههای استان سمنان در سال ۱۴۰۲ محقق شده است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان درباره اقدامات سایر دستگاههای اجرایی در راستای مدیریت مصرف آب گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز در راستای جلوگیری از اضافه برداشت و مصرف بهینه آب گزارشاتی را ارائه کردند و دستگاههای دیگر از جمله صنعت گزارشی را در زمینه میزان آب مصرفی در این بخش ارائه کردند.
عسکری گفت: پروژههای احیاء و تعادلبخشی با هدف حفاظت از منابع آب زیرزمینی به صورت مستمر در شرکت آب منطقهای در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه استان سمنان با کمبود تأمین آب برای تمامی مصارف کشاورزی، صنعت، شرب و خدمات مواجه است گفت: مقرر شد تمامی دستگاههای مرتبط، با هدف تابآوری در برابر این کمبود نسبت به تدوین برنامه با هدف فرهنگسازی و ترویج مصرف بهینه آب برای سال آبی آتی اقدام کنند و برنامه اجرایی خود را ارائه کنند.