به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای سمنان، کمال طاهریان در حاشیه نشست کمیته استانی راهبری کنترل و کاهش خطر سیل سمنان با بیان اینکه این کمیته استانی ذیل کمیته ملی راهبری کنترل و کاهش خطر سیل در استان تشکیل شده است؛ اظهار داشت: در حوزه استان سمنان مقرر شد دستگاههای متولی امر نسبت به اجرای تکالیفی که بر اساس قانون به عهده آنها قرار داده شده است اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از نکات مهمی که در حوزه استان سمنان باید به آن اشاره کرد موضوع سازههای تقاطعی فاقد آبگذری است که این سازهها از سوی شرکت آب منطقهای سمنان شناسایی و احصا شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان با بیان اینکه تعداد 187 مورد سازه تقاطعی فاقد آبگذری از سوی شرکت آب منطقهای سمنان احصا شده است اضافه کرد: این مطالب و آمارها در اختیار دفتر مدیریت بحران قرار گرفت و پس از آن برای اجرا به دستگاههای مربوط ابلاغ شده است.
طاهریان ابراز امیدواری کرد تا با اختصاص اعتبار و ابلاغ انجام شده و تکالیف قانونی که به عهده دستگاهها قرار دارد روند رفع مشکل این سازههای تقاطعی فاقد آبگذری تسریع شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به پیشبینیهای بارشی که از سوی سازمان هواشناسی کشور برای پاییز و زمستان امسال صورت گرفته است و پیشبینی بارشهای خوبی در این دو فصل را خواهیم داشت؛ از این رو تکالیف دستگاههای اجرایی مرتبط احصا شده است و در قالب بخشنامه و تذکر در این جلسه نیز مطرح شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از حوادث غیرمترقبه در قالب ابلاغیه از سوی سازمان مدیریت بحران کشور به استان ابلاغ و به دستگاههای ذیربط اطلاعرسانی شده است گفت: در نخستین جلسه ستاد پشتبانی هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران که به ریاست استاندار در این هفته تشکیل میشود موضوع اقدامات پیشگیرانه برای وقوع سیل با تأکید بیشتر بررسی میشود.
طاهریان گفت: بخشی از مشکلات عدم اجرای برخی از طرحها مرتبط به اعتبار است که این مهم در قالب پروژههای پیشنهادی برای کاهش خطر سیل و پیشگیری از حوادث و سوانح جمعبندی و به سازمان مدیریت بحران کشور منعکس شده است و امیدورایم این سازمان توجه ویژه به استان سمنان در حوزه تأمین اعتبارات داشته باشند تا گشایشی برای دستگاههای اجرایی به ویژه در حوزه حوادث مثل سیل و بارندگیهای که در فصل پاییز و زمستان داریم صورت گیرد.