به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای سمنان، محسن عسکری در آیین تبادل تفاهمنامه همکاری در مسیر گسترش سواد آبی که با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان برگزار شد اظهار داشت: طرحهای گسترش سواد آبی در قالب طرح ملی دانشآموزی نجات آب (داناب) و همچنین طرح سواد آبی با محوریت کتاب «انسان و محیط زیست» انجام میشود.
وی گفت: طرح ملی دانشآموزی نجات آب (داناب) برای دانشآموزان مقطع اول متوسطه شامل پایه هفتم، هشتم و نهم و طرح سواد آبی با محوریت «کتاب انسان و محیط زیست» ویژه دانشآموزان مقطع دوم متوسط پایه یازدهم در حال اجرا است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان با بیان اینکه آب مایه حیات و ماده تجدیدناپذیر و بسیار با اهمیت است گفت: با شرایط خشکسالی و کمبود نزولات آسمانی از یک سو و همچنین افزایش جمعیت و نیاز به آب از سوی دیگر سبب شده تا طرحهای مدیریت منابع آب و حفاظت از آب در دستور کار باشد.
عسکری با تأکید بر اینکه در این طرحها تلاش شده تا دانشآموزان با شرایط اقلیم و با کم آبی از سنین پایین سازگار شوند گفت: سواد آبی از سال ۸۸ عملیاتی شد و از سال ۹۰ هم در استان سمنان شروع به کار شد.
وی با اشاره به اینکه استان سمنان در اجرای طرح ملی دانشآموزی نجات آب (داناب) موفق عمل کرده و جزو استانهای برتر بوده است گفت: سال گذشته 29 هزار دانش آموز در طرح داناب مشارکت کردند.
وی ادامه داد: همچنین پنج هزار دانشآموز نیز تحت آموزشهای کتاب «انسان و محیط زیست» قرار گرفتند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان سمنان با بیان اینکه پس از ارائه آموزشهای لازم به دانشآموزان دورههای پیش آزمون و پس آزمون برگزار و میزان تغییر در نگرش و دغدغهمندی دانش آموزان سنجیده میشود.
عسکری با بیان اینکه گسترش سواد آبی در بین نوجوانان با استفاده از ظرفیت کتاب «انسان و محیط زیست» انجام می شود گفت: آموزشهای آبی و افزایش و گسترش سواد آبی یکی از اقدامات مهم در مدیریت صحیح و پایدار منابع آب است.
وی با بیان اینکه استان سمنان جزو چهار استان کم آب در کشور است افزود: نیاز است تا آب به صورت بهینه مصرف شود و فرهنگ درست مدیریت در مصرف آب از خانوادهها آغاز شود.