به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای سمنان، آیدین دمنیان در نشستی مشترک با رئیس گروه طرحهای احیا و تعادل بخشی شرکت، سرپرست روابط عمومی شرکت آب منطقهای سمنان و تیم مشاور پروژه اطلاعرسانی طرحهای احیا و تعادل بخشی با بیان اینکه نهادینه کردن حفاظت از منابع آبی به ویژه آبهای زیرزمینی امری ضروری است اظهار داشت: این مهم در همه اقشار و سنین مختلف باید در دستور کار قرار گیرد و همگان باید کمبود آب و راههای حفاظت از آن را بیاموزند.
وی با بیان اینکه داناب طرحی مهم در راستای نهادینه کردن فرهنگ درست استفاده از منابع آبی است گفت: دانشآموزان به عنوان آیندهسازان این کشور باید با راههای حفاظت از منابع آبی به ویژه آبهای زیرزمینی آشنا شوند که این مهم از طریق طرح داناب میتواند محقق شود.
سرپرست معاونت حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای سمنان با تأکید بر اینکه آب امروز به عنوان یک زیرساخت در توسعه و رونق و آبادانی هر منطقه نقش مهمی دارد گفت: برای حفظ آبادانی و گام برداشتن در راستای توسعه،همه باید برای حفاظت از منابع آبی تلاش کنند.
دمنیان با تأکید بر اینکه در دنیای امروز توجه به موضوع آب به حیات گره خورده است تصریح کرد: در این راستا همه باید نقش خود را برای حل مشکل آب ایفا کنند.
وی خاطرنشان کرد: امروز چالش مهم کشور بعد از بحران جمعیت، بحران کمبود منابع آبی است و متأسفانه کشور و به ویژه استان خشک سمنان با کمبود منابع آبی مواجه است.
سرپرست معاونت حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای سمنان از کاهش سطح منابع آب زیرزمینی خبر داد و تأکید کرد: باید نسل جدید با کمبود منابع آبی و راه های حفاظت از آب آشنا شوند.
سرپرست روابط عمومی شرکت آب منطقهای سمنان نیز در این نشست با اشاره به کمبود منابع آبی در کشور و به ویژه استان سمنان گفت: اجرای طرح داناب گامی مهم در راستای افزایش بینش و نگرش دانشآموزان نسبت به آب است.
حمیدرضا قزوینی افزود: آب امانت آیندگان در دستان ما است و همه باید از این امانت به خوبی حفاظت کنیم.
وی با اشاره به اجرای طرح داناب به عنوان طرحی مؤثر در افزایش آگاهیبخشی نسل آیندهساز کشور در زمینه آب گفت: استان سمنان در سنوات گذشته در زمینه اجرای طرح داناب و پروژه اطلاعرسانی طرحهای احیا و تعادل بخشی موفق عمل کرده و جزو استانهای برتر در سطح کشور بوده است.
وی ابراز امیدواری کرد امسال نیز اجرای پروژه اطلاعرسانی طرحهای احیا و تعادل بخشی و در کنار آن طرح داناب به خوبی اجرا شود و گامی مهم در راستای افزایش آگاهی نسل جدید در زمینه آب برداشته شود.
مشاور آبکاوان آبانگاه نیز در این نشست اظهار داشت: طرح داناب طرحی بسیار مهم در راستای فرهنگسازی در زمینه آب است و جامعه از طریق دانشاموزان و فرهنگیان نسبت به وضعیت منابع آب زیرزمینی آگاه می شوند.
محمدجواد سمیعی درباره پیشینیه اجرای طرح داناب و روند اجرای آن گفت: طرح داناب ابتدا از خراسان رضوی آغاز و سپس در همه استانها اجرایی شد و استان سمنان همواره در اجرای این طرح جزو استانهای برتر بوده است.
وی گفت: در طرح داناب ابتدا معلمان و رابطانی از هر مدرسه انتخاب شده و آموزشهای در زمینه آب، وضعیت منابع زیرزمینی و طرحهای احیا و تعادل بخشی را فرا میگیرند و سپس این معلمان و رابطان این آموزشها را در مدارس و به دانشآموزان ارائه میدهند.
مشاور آبکاوان آبانگاه گفت: در ابتدا و پیش از اموزشها یک پیشآزمون از دانشآموزان گرفته میشود تا سطح آگاهی آنان نسبت به وضعیت آب و منابع آبی سنجیده شود و پس از برگزاری کلاسها و دورههای آموزشی نیز یک پس آزمون از آنان گرفته میشود تا میزان آگاهی دانشآموزان سنجیده شود.
سمیعی با بیان اینکه دانشآموزان نسل آیندهساز کشور هستند گفت: ارائه این آموزشها نقش مهمی در افزایش آگاهی جامعه در راستای حفاظت از منابع آبی خواهد داشت.